Jan_Wodnik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 nie wiem po co historia nie wiem po co i na co wiem tylko że buractwo dobrą historię partaczy i nie wiem po co państwo w sumie nie moja rzecz wiem tylko że zaprzańcom należy mówić precz i nie wiem co to poezja i jak się poetą bywa wiem że dobry wiersz uskrzydla zaś gniot do bólu zawstydza więc bracie siostro proszę kiedy usiądziesz za klawiaturą bądź sobą czuj coś i nie zanudzaj bzdurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 :))) pozdrawiam i do poczytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Patriota Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mietko Patriota też pozdrawia. Na Podlasiu mróz aż trzeszczy! Przed wyjściem, jeśli nie samochodem, to najlepiej strzelić setę na rozgrzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan_Wodnik Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 sylwek: dzięki za sympatyczny wpis- pozdrawiam,donastępnego patriota: dziękuję i pozdrawiam ciepło(!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi