tolekbanan Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 układam w hekatombę słowa zakute w lodzie zakładasz nogę na nogę jestem żywiołem składam podanie o pracę że chleb że czynsz że raty poprawiasz niemodny kapelusz jestem czasem na strunie g gram żonie choć marny ze mnie skrzypek siadasz na moich kolanach jestem życiem co z ciebie za dama że karmisz przez miesiąc pieczywem czerstwym nim dmuchniesz w skroń przed zaśnięciem jestem
Lilka_Laszczyk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ojej, dwie dedykacje w tak krótkim czasie. Jacka jako odpowiedź zainspirowana (zrozumiałam, doceniłam, podziękowałam!) no i Twoja. Również dziękuję, chociaż nie rozumiem czemóż zawdzięczam. Wiersz który napisałeś (aś) podoba mi się a zwłaszcza ..słowa zakute w lodzie.... Pozdrawiam
tolekbanan Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 dedykacja jest jak u Jacka - odpowiedzią inspirowaną:-) nie zawarłam weny w tytule, więc musiałam w inny sposób zwrócić na to uwagę:-)
Baba_Izba Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zwraca uwagę (tytuł), wiersz ciekawie poprowadzony, sprawnie, delikatnie. Podoba mi się. Pozdrawiam - baba
tolekbanan Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 trafiłam na dobrą muzę:-) dzięki Babo
Zjajami_Baba Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 @tolekbanan OTO POEZJA na to liczę, kiedy tu zaglądam dziękuję!
tolekbanan Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 cieszę się, że się nie przeliczyłaś:-) dzięki Zjajami Babo:-)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tytuł 'ciągnie', jak nie przeczytać. Uwiedzony, uwiedziona.. to miłe, jak któryś z wierszy zainspiruje do czegoś nowego. Treść podoba mi się, fajnie wplecione rymy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi