Klaudia_Król Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 czy jest bóg? nie wiem. nie wiem, może twój jest - mój odszedł chociaż był ze mną niemal od urodzenia panoszył się w moim umyśle spokojny o swoją przyszłość jednak pewnego dnia pojawili się nieproszeni goście: pytania bóg nie potrafił się obronić nie miał szans w starciu z logiką i rozumem przez długi czas stał w dzwiach - nie chciał odchodzić, kurczowo trzymał się framugi z jedną nogą za progiem patrzył błagalnym wzrokiem coraz bardziej opadając z sił w końcu miałam dosyć wyprosiłam go za drzwi i zamknęłam je na klucz i teraz nie wiem, nie wiem czy jest bóg...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @Klaudia_Król a wszedł oknem z powrotem?
Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 @Klaudia_Król Nieproszeni goście potrafią zarówno oddalić jak i zbliżyć, wszystko jest kwestią wiary i zrozumienia, wyjaśnienia. Póki nie wyrzuciłaś klucza, albo nie zjadł go inny bóg, nie wszystek nadziei stracony. Poszukaj go w bezkresności wszechświata, w sobie. Odezwał się Ateostyk - ateista z tendencjami agnostycznymi, albo na odwrót. :-)
Klaudia_Król Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Wodzu_Wodzu jak na razie nie, okna pozostawiam zamknięte;]
Rekomendowane odpowiedzi