henryk_bukowski Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 po chwili euforii smutek jest jeszcze bardziej dotkliwy nie mam na to rady jesteś z nowszego kosmosu tyle przebyłem już dróg schodzonych nienawiścią i zmęczeniem brakuje mi Wiary dziewczyno i brakuje mi słów kochanie usta dłonie nie wierzę już w żadne przepowiednie
Marlett Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 @henryk_bukowski Jest jeszcze Nadzieja :)
henryk_bukowski Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 :)))..lux !:)..pozdrówka Heniek :)
WiJa Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 od euforii do apatii i tego nie da się zatrzymać, można tylko gasić apatię coraz to nową/większą euforią (czyż nie do wykończenia się)
beta_b Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 albo dotknąć środka. to dopiero wulkan nowych, niezmierzonych
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Z czasem nawet gwiazdy gasną, a cóż dopiero uczucia. Prawdziwe słowa o tej tzw miłości, w którą osobiście już od dawna nie wierzę. Dobry wiersz. Pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Markizie :)..może to chwilowe wypalenie uczuć ?!:)..Będzie dobrze,po kolejnej flaszce,nowe współrzędne..nowy cel :) -pozdrówka Heń :)
Gambetti_ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Druga i trzecia część są fajne razem ;)
henryk_bukowski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 @Gambetti_ ..dziękuję :)..miło że zaczynasz od bukowskiego..swoją przygodę z portalem :)- pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi