henryk_bukowski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 ogarnia mnie coraz większy smutek jesteś z innego kosmosu mam tyle przebytych dróg zdeptanych nie tymi uczuciami brakuje mi wiary dziewczyno i brakuje słowa kochanie ust dłoni nadmorskiej garstki kamyków przepowiedni z run tak brakuje mi ŚWIADKÓW JEHOWY , PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE MOICH WIERSZY - DZIĘKUJĘ
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 "po chwili euforii" płakuśnie jakoś tak... no barowo Panie :)
pchła_szachrajka Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakby tak podziałać więcej enterem, to by było jeszcze ciudniej ;)
henryk_bukowski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 @oscari_valtteri //Dzięki za wgląd :) -pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 @pchła_szachrajka ..też tak myślę Pchełko :) - pozdrówka :)
beta_b Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Hm, no to żeśmy se dziś posmęcili, bo ja też w rymie płynę. Jak wyjce w lesie. Niesie. Ale dzień rano wstaje, a kac mija. I tego planuje się trzymać. :)
henryk_bukowski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 @beta_bez_alfy ..no to co zrobić :)..jakoś przeżyjemy :) -pozdrawiam Heń :)
aluna Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 @henryk_bukowski Pięknie, smutno zrobiło się po czytaniu, ale na pocieszenie nie tylko Ty tak masz poeto! Pozdrawiam!
henryk_bukowski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 @aluna ..Dziękuję Alunko..:)..masz buziaka ! :)..od Heńka :)
Marlett Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po stanie euforii często następuje depresja. Równowaga energetyczna ulega załamaniu. Cały świat i wszystko co nas otacza jest szare, obojętne, zamykamy się w sobie żyjemy w swoim świecie. Pociechą są talizmany - nadmorskie kamyki. Subtelnie - a jednak potrafisz :)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Henio, a świadkowie gryzą? wiersz fajny jest poczekaj na euforię :)
Rekomendowane odpowiedzi