Wodzu_Wodzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Skrzywienie na obrazie Patologicznie hodowane umysły napompowane kurczaki zżarte przez dzieciaki Kanibale na własne ciało w misz masz nie węgierskie danie prawdziwe kłamanie naukowo powykrzywiane zasysanie Suche obrazy sypiącej się nędzy czarne szyby Mercedesów nie pokarzą prawdy prawdziwe życie to skryte oblicze Zwyczajne Bałuty Warszawska Praga Gdzieś gdyńska Chylonia Nie mają prawa Brzęczę bo patrzę na świat którego nie ma wikipedia pomija reporter omija dwa światy w trzech krajach głowa zapita a be ce Polska prawda której nie ma.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 @Wodzu_Wodzu coraz więcej krzyku na forum. chaosu, spontanu, ale wresycie emocji. i powoli braku sił, wiary. prawda? jej nikt nie chciał. każdy walczył,liczył na zachoweanie status quo, a teraz piszemy idiotyczne wiersze nawet Baczyńki i Gajcy dzisiaj by byli idiotami, nawet dla własnych rodziców gapić się w ścianę zostało;))) pozdrawiam
Wodzu_Wodzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 @Pomyłek_Stokrotny Ja komentuje co widzę. Zwiedzam Polskę, patrzę i widzę jak to boli. Pracuję na co dzień z klientami super premium(auta powyżej 100tys). I widzę jaka przepaść rosnie. Polska a,b i c w obrębie jednostek administracyjnych. Jedno miasto a trzy światy. A mówiono na wyborach o Polsce A i B... Jest A, B i C wewnątrz każdego większego miasta ...
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 @Wodzu_Wodzu cóz...jeszcze kilka lat temu chętnie jeździłem do Polski. Teraz źle sie w Polsce czuję. Syf, bieda, demoralizacja ludzi. Kiedyś zdaje się Tischner(którego nie lubiłem nigdy za pychę) pisał , że możemy stac się narodem nikczemnym. Jesteśmy.
aluna Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 @Wodzu_Wodzu Dobry tytuł , zawiera prawdę , która chowa się jak robak ,który za chwilę będzie zgnieciony ,,, ! Brakuje tylko atrofii! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi