Kalista_Zachary Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 od tamtej pory nie idę w świetlistej mgle płynę często nocą kontempluję łódź unosi na fali w niewidoczną przestrzeń ciasnotą umysłu wtargam najbardziej niech szykanują rozumy w babel wieże nie wierzę wiem, gdzie jest dzień i gdzie noc zaczepia pazury tam na wysokościach toczy się charyzmatyczne zaraz-obok
Paula_33 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 [quote]w babel wieże nie wierzę Z tego co się uczyłam to dwa wyrazy o podobnym znaczeniu nie powinny być w tym samym wersie bo to wygląda niezbyt ładnie. Ale ogólnie wiersz ok.
Kalista_Zachary Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego co się uczyłam to dwa wyrazy o podobnym znaczeniu nie powinny być w tym samym wersie bo to wygląda niezbyt ładnie. Ale ogólnie wiersz ok. Dziękuję za wpis. Powyższego użyłam celowo, lubię łamać stereotypy... ;). Jak nieładnie wygląda, to super, nie ma wyglądać ładnie ;).
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Te dwa wyrazy homofoniczne mają zupełnie nieprzystające do siebie znaczenia i tylko uatrakcyjniają tekst, chociaż taka zbitka jest już mocno wyeksploatowana. Ogólnie, całkiem niezły tekst.
Marek_Orzełowski Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 w tamtej chwili jak gdyby na opór kaliste był on owy jakby się zatrzymał chwila go przegoniła wbijam się tam jak ogień, co niczego nie ogarniając bije po łydkach niczym słodowy białka wywracając jechaliśmy na zawczas było jak w lesie po burzy i kwiaty rosły promieniem nie tknięte wiersz bez próby, tak go sobie właśnie napisałem. a co tam, jestem poetą. sens mnie nie obejmuje.
Rekomendowane odpowiedzi