Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @iwonaroma ;))
    • - Usyp małą, białą żmiję, I ze stówy zroluj zwiję. Wciągnę nieco i popiję, Bo jak nie to się zabiję!   - Grosza ciułaj, darmo nie ma, W końcu to kawałek nieba. Sen ci spędza? W rękę strzelba, Odpal kogo, płacić trzeba!   - To jest myśl, i tak też zrobię, Strzelba jest i są naboje! Ale kogo? Ty mi powiedz! Komu zrobić dziurę w głowie?!   - Nie wal swego, mój kolego, Wal obcego, bogatego! Jeden wystrzał, nic prostszego, I pamiętaj - nie biednego!   - Żmijka droga, taki towar, Bogaciła cię ma szkoda! Każdy swego losu kowal... (strzał... i kończy się rozmowa)
    • A oto             komentarz odautorski: bo ich bardzo zabolało to - około osiemdziesiąt siedem procent Polaków nie lubi Izraela - podałem tutaj źródło i działalność obcej agentury w Polsce - MI6 - też podałem źródło, jakby inaczej - z "Myśli Polskiej" - nie mieli kontrargumentów, więc: co dla nich niewygodne - usunęli i w podziękowaniu dali mi siedem ostrzeżeń i w zamian stracili trzynaście moich wierszy, natomiast: czytelnicy - komentarze i kończąc: jak Bóg Kubie - tak Kuba Bogu!   Łukasz Jasiński 
    • @Charismafilos

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Charismafilos A masz tak, że w pewnym momencie tracisz znaczenie wypowiadanych słów i zostaje tylko rytm, powtarzanie, dźwięk? 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...