Paweł_Mieszczalski Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Panie Boże ścieżki zbawienia uczynkiem usłane Ty krzyż nieść pomożesz wyplewisz sól z rany na głowę zakładasz koronę cierniową niech będą dzięki.. hej moment .. na moją ?? Bóg w łaskawości swojej przemawia - rzecz ta jest nowa choć stara za razem zaraz ci całą sprawę przedstawię każde z mych dzieci otrzyma zbawienie jedni przez prawość inni cierpienie a ta korona to żadna kara to nowy przykaz aktywny od zaraz za własne winy cierpicie sami mam dosyć cierpień przez was zadanych im grzechów więcej tym na łbie ciężej sprawę tą Ojciec nasz zbadał wnikliwie odrzekł - synu to jest sprawiedliwe a by wolności wam nie zabierać sami możecie drogę wybierać macie możliwość jeszcze zrzeczenia się względem woli od wybawienia jest tu cyrograf do podpisania róbcie co chcecie ja nie zabraniam po podpisaniu zniknie korona weźmie was Lusi - cóż wasza wola potem żyjecie szczęśliwie acz grzesznie zapis w kontrakcie: na wieczność w piekle - Boże a czy nie można tak by zbawienie osiągnąć poprzez, własne sumienie? - Dziecię sumienie owo właśnie zanika świat pełen kurwy i rozpustnika wszędzie złodzieje i pederaści kult gołej dupy trzyma was w garści mógłbym znów zalać wodą to wszystko czy spalić ogniem to towarzystwo trochę mi jednak jest tego szkoda wszak sporo ludzi ma w sercu boga starczy dziecino tego gadania zaraz się zaczną (wiem to ) błagania a w telewizji mecz właśnie leci no do widzenia me drogie dziecię a na odchodne ci jeszcze powiem weź się za siebie ! pa lecę z Bogiem !
sun Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Nikt nie obiecywał, że będzie lekko, łatwo i przyjemnie. Niech każdemu dane będzie to, w co wierzy. Kolcami to raczej jesteś pokłuty, niż pokuty? Pozdrawiam :))
Paweł_Mieszczalski Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 @sun " nikt nie mówił że będzie lekko" moje ulubione powiedzenie :) Dziękuję za komentarz i pozdrawiam
M_Patriota Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Z tego zaśmiałem się. "- Dziecię sumienie owo właśnie zanika świat pełeny kurwy i rozpustnika wszędzie złodzieje i pederaści kult gołej dupy trzyma was w garści" Cały wiersz zgrabnie napisany. Pozdrawia Mietko
Paweł_Mieszczalski Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 @M_Patriota a dziękuję ostatnie szlify i zostawiam go w spokoju bo nie mogę sie oderwać :) Pozdrawiam !
marek_miros Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Niemniej łaska Pańska pozostaje do zbawienia koniecznie potrzebna ()
Paweł_Mieszczalski Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 @marek_miros Waśnie tutaj łaski Pańskiej już nie ma pozostaje św Piotr
marek_miros Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Gorzej jak nasi znów przegrają. ;) MM
Rekomendowane odpowiedzi