Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie lubię jajek na miękko i dlaczego Ty się do mnie w liczbie mnogiej zwracasz ? :)  ja jem sałatkę z selera, niedawno wstałam i się wyspałam
    • @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!  Zgadzam się w całości z Twoją diagnozą. :)  Pozdrawiam ciepło i wiosennie.    ps. Czytam Twój "Bieg" i ulżyło mi, że festyn zakończył się tylko lub aż na zgrabnych nogach. :) A z drugiej strony przerażają mnie manipulacje medialne.  @Natuskaa   Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Rafael Marius  @leszek piotr laskowski      Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @KOBIETA   dzięki Poet Ka :) za wszystkie serduszka:) Pozdrawiam Ciebie:) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Violetta, jesteś mistrzynią, no leżę w głębinach śmiechu.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Leszczym   Rozumiem, że sama świadomość że możesz, zmienia wszystko. Opcja działa jak siatka bezpieczeństwa, nawet jeśli nigdy jej nie używasz. Jak zaczyna się ją zabierać, człowiek zaczyna czuć się uwięziony, nawet jeśli obiektywnie nic się nie zmieniło. I tu się zgadzam. A z drugiej strony - zastanawiam się czy to nie jest tak, że część ludzi właśnie tego chce - żeby ktoś zdejmował z nich ciężar wyboru. I wtedy ci, którzy cenią opcje, tracą. Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...