Wawrzynek Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Proszę, aby procedury działały według zasad unii wyzwolenia z ciał. Przewoźnik machał mi przed oczami dyplomem, prywatnej uczelni, a nie potrafi wypłynąć z szuwarów. Dziś sobota, na pomoc nie ma co liczyć. Moja konsternacja sięga szczytu, nie wiem czy płynąć Styksem wpław, czy poddać się martwej fali niemożności. Dziękuję, że mnie nie utopiłeś przy samym brzegu. Choć może chciałeś się zabawić nowym stylem pływania. Dziękuję też za to, że jak Pan Bóg stworzył nie jest moim okryciem do końca weekendu, miałbym gwarantowane zapalenie płuc. Przepraszam, za tę wiadomość w skrzynce głosowej. Będąc między, nie wiem czy pracujesz czy wypoczywasz. Zgodnie ze swoimi wytycznymi. Epilog. Głośne oklaski dłonią w policzek. Czy pan wie gdzie pan jest? Jak się pan nazywa? No, to mamy go z powrotem.
Gość Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Człowiek z zasady jest niepokorny i pewnie dlatego te oddechy wymagające "łapania". Fajnie napisane.
marek_miros Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Proszę, Dziękuję, Przepraszam. Jak widać te trzy słowa, które wpajali nam od przedszkola zawsze mogą się przydać. Z drugiej strony czy nawet w chwili ostatecznej nie możemy się wyzbyć konwenansów. Ale jak widać: Co ma wisieć nie utonie. Mi się podoba. Pozdrawiam MM.
Jolanta_S. Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie miał 1 obola, wrócił...
Wawrzynek Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Bywa, niestety tak, że ciągle prosimy, dziękujemy, przepraszamy i tak właściwie tylko ironiczne i zdystansem spojrzenie na życie może nam pomóc. Dziękuję za czytanie i słowo.
Rekomendowane odpowiedzi