Birczin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 z każdej strony jestem zewnętrzny na podobieństwo prawdy i prawdopodobieństwo tajemnicy jest tylko złudzonym ułamkiem późna próżnia z pytaniem erotycznym z retoryczną figurą gra snów Rano goi się w słońcu tam oczekiwałem niedopowiedzeń perfekcyjnych odpowiedzeń rzadkich odwiedzin intensywnie intymnych aż tu nagle zbyt zwyczajne zmartwychwstanie wieczności odbiło się we mnie całunem śmierci i przyszłaś przedwcześnie spóźniona
beta_b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Podoba mi się, cały. Nie mam się o co zahaczyć, taki jest mój. Rano goi się w słońcu.
Birczin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jeju dzięki! Czasami lepiej na stopa(ch)... Pozdro.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Głębokie. Niezły utwór :)
Birczin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dziękuję, to miło że dałeś tu nura!
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja czytam niemal wszystko...
Rekomendowane odpowiedzi