Wodzu_Wodzu Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Słowne atomy skleją niewidzialnym klejem truizmy banalnej prościuteńkiej mowy drogi na szczyt wewnątrz etnicznej doliny co klaszcze a nie rozumie co robi śpiewając starą żydowską pieśń jak pan złoty nauczył ich roboty napojeni nektarem z pirytu ślepną paskudną zaćmą umysłu ze schizofrenicznym uśmiechem z własnoręcznie wykopanego grobu w ogródku pod zasuszone kwiaty sypią krowim nawozem z siebie
ktosmily Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 trafia we mnie, głębokie, daje pole do interpretacji po swojemu, dużo uczuć się plącze po przeczytaniu
Wodzu_Wodzu Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Tak, ma mieć każdy swoje pole. Uwielbiam pisać tak, że każdy kawałek siebie odnajduje ...
gabrysia_cabaj Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 gdybyś, Wodzu, napisał coś od serca, od swego serca:)
Wodzu_Wodzu Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Gdy takie pisałem, zostałem odrzucony. Sztuka jest dla ludzi a nie ludzie dla sztuki.
gabrysia_cabaj Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się to wydaje tezą fałszywą, że sztuka jest dla ludzi a może dla bóstw, Wodzu:)
Rekomendowane odpowiedzi