beta_b Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) powiedz mi boże czego mi jeszcze do życia trzeba mam wszystko co może mieć człowiek a ta tęsknota w środku uwiera brzegu nie widać ciągle to morze powiedz mi boże dokąd ucieka ta myśl co jej złapać nie mogę gdy twarz w dłonie składam łez obraz maluje czy jest tam prawdziwy człowiek? na co ja czekam ty mi odpowiedz w czym jeszcze się spełnić mogę aby odpocząć od tej tęsknoty co ciągle nie tak mi szepcze w głowie PS I cała piosenka pod linkiem: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Lutego przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Charismafilos Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @beta_b już dawno nie wszedł we mnie żaden wiersz jak ten... dziękuję!
beta_b Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @Charismafilos starocie, ale jesli pasuje to smacznego. Bb
beta_b Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Charismafilos Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jeszcze w postaci piosenki, starter ale daje obraz. Pozdrawiam, bb
Charismafilos Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @beta_b dziękuję! przy dobrej treści nawet i w piosenek to się zmieści ;)
Rekomendowane odpowiedzi