aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Hanna P o sobie - waga, wzrost, kolor oczu z tym nie wskoczę tajemnice kto serce pierwszy złamał - nie będę kłamać ulubione -pisanie, dzierganie , kucharzenie i związane z tym pieprzenie sympatie - tajemnica Poliszynela zakończona wielkim weselem antypatie - o ludziach to nie ładnie mówić źle i składnie atrakcje -jak akrobacje? zachwyca się - piszącym bez słów -mów do mnie mów! wakacje -spędza w ogrodzie, czasem nad morzem operacje -wywiad działa i wyciąga co miała dziś -przydał by się ryś nie do kochania do zasypiania sport -śmieszne ruchy przed zaśnięciem a potem z bólu kleknięcie teraz -piszę co w myśli mam a resztę dodam (lub odejmę) gdy rozgryzie mnie mój fan! Aaa-nie kołysanka przypominanka poezji i może i wierszu nie ma ale wspomnienia skarbem są czytaj między wierszami przecież wszyscy robimy -to samo
Wodzu_Wodzu Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Ech, widzę zapoczątkowałem erotyki :D ach, po Tobie bym się nie spodziewał...Podziwiam szczerość i odwagę :]
aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Woj ,a ja to nie człowiek? Potrzebujemy wsparcia i miłości , przecież jesteśmy tu najwyższymi! Wodzu , widzę tu przysłowie , którego(przykro ) nie zacytuję! A szczerość i odwaga , no cóż -NIE PISAŁABYM NA TYM FORUM HA! To nie erotyk to szczerbiec złoty przetnie do krwi z tego co drwi! ostatnio mnie rymowanie nachodzi , zapewne przypływ ochłodzi! Pozdrawiam!
Wodzu_Wodzu Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Dobra, przesadziłem. Ale jedno miejsce brzmi jak wyznanie wrażeń ze wspomnień. Tak, ładnie opisany dzień. Nie będę Ci opowiadał słowa po słowie.A sympatie... Utożsamiam się z tajemnicą co na świat nie wypłynie.
aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wodzu wskaż człowieka , który nie ma tajemnic , to Ci nieba uchylę ,,,! Tajemnica jest wielką częścią nas , nikt przenigdy ,nie uchyli rąbka , możne spod spódnicy!
Wodzu_Wodzu Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wodzu wskaż człowieka , który nie ma tajemnic , to Ci nieba uchylę ,,,! Tajemnica jest wielką częścią nas , nikt przenigdy ,nie uchyli rąbka , możne spod spódnicy! Są ludzie przed którymi nie mam żadnej tajemnicy... Wylałem siebie, dla ratowania życia własnego...
aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wodzu wskaż człowieka , który nie ma tajemnic , to Ci nieba uchylę ,,,! Tajemnica jest wielką częścią nas , nikt przenigdy ,nie uchyli rąbka , możne spod spódnicy! Są ludzie przed którymi nie mam żadnej tajemnicy... Wylałem siebie, dla ratowania życia własnego... Wodzu! Nic nie wylałeś , poezja to tworzenie , czego? , Ba!W w wyobraźni , przemyśleń, czasem zaczarowań ,opisywania czasów ówczesnych:\ ówczesnym pisaniem, bardzo często piszący wylewają z siebie to co w nich tkwi, co obserwują etc ,,,, ale na szczęście mają wiele środków poetyckich , którymi operują . Więc jak , już pisałam -dobra nasza .\, że możemy piórem tworzyć wszechświat! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Dla jasności ;-te śmieszne ruchy przed zasnięciem to - - joga:ćwiczenia na kręgosłup!
Rekomendowane odpowiedzi