beta_b Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Dziwne to było spotkanie odarte ze spojrzeń. Słowa na cztery rzucone bez nic wspólnego. No, może trochę powietrza w szklanej kuli zanim dusić się zaczęliśmy własnym oddechem. Coś się w nas zaczęło ale słabo zbyt aby zacząć to ze sobą. Coś się nie domknęło bym spokojnie mogła pójść dalej swoją drogą. Co się stało i dlaczego, męczy mnie pytanie. Kiedy więc cię spotkam nieoczekiwanie i nic się nie stanie, świat się nie zatrzyma, będę już wiedziała, że to niczyja wina ale że to tylko taka niedokończona historia. Spójrz mi w twarz raz i powiedz że masz prawo, wolałabym przepraszam bo by się przydało. Ludzka granica szlak ten wytycza. Ty mówisz coś, ja mówię wybaczam w złe się nie staczam. Uczucia to nie gra w szachy.
bazyl_prost Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 niedokończona historia czy płapka na szczury dla "wtajemniczonych"- musimy wiedzieć...jakie wasze plany? kolejny rozbiór, kolejna makabra? gdzie szklana kula?
beta_b Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja matka wariatka ja czarna dziura pełnia co spełnia najskrytsze pragnienia uwodzi zabiera maluje wyciera ja ewa
bazyl_prost Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 sam asfalt to za mało a róże nie jedyne
beta_b Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Baaaaz asfaltu za mało do czego? ja mlecz, a ich na polach łany kochany w czym się ścigamy? w byciu człowiekiem? w znakach na kartce, w walce płci, w idei, w tym, że nic się nie zmieni jeśli nie zaczniemy od siebie?
bazyl_prost Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 u mnie to nie rośnie na szczęście światełka w piekiełku i fioletowe drzewo można łatwiej niz siłą ale to sie chyba jeszcze w twej głowie nie mieści a ja nie chce tobie nic dodawać bo już nie raz zbyt dużo straciłem moja dusza mówi żegnaj niedościgniona
beta_b Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 wyobraźni mi nie starcza na te wszystkie czarne dziury co jak manna z nieba kipią pod przykryciem może dobrze robisz że pokrywką rzucasz
Rekomendowane odpowiedzi