beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Znowu bieg kończę bez czucia umieram. Z prochu powstałam pączkiem do nieba wybucham kwiatem opadam liściem w proch się zamieniam. Jak rok w przyrodzie jak cykl miesięczny natura woła nieustępliwa ziarno energii kiełkuje nowe. W cyklu tkwi siła. To mówię ja, ewa ;)
al_meriusz Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 aż po wieczność i nirvanę słusznie prawisz, ewo ;-)
bazyl_prost Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. suczy( samicy psowatych ) cykl to nie jest szczyt kobiecych mozliwości, nie rozśmieszaj :-) i nie psuj Ewie życia
beta_b Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Szerzej to potraktuj, z większym do mnie dystansem. Niczego nie odkrywam, żadnej dziury w całym. Banalnie się cieszę, pozdrawiam.
bazyl_prost Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, nie je sie kaszanki z cynamonem
Rekomendowane odpowiedzi