Grzegorz_Kochel Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nie liczę już dni. Nie mam pojęcia czy mi się śnisz, czy to Twoje kroki na schodach. Czy Twoja herbata w kubku już wystygła. A musimy być o świcie do ostatniej krwi w pełnych szufladach serca rozliczeni z nocą. Nie pamiętam już. Nie wiem jaką zakładasz sukienkę, czy na jaką modłe upinasz włosy. Czy w biegu usta swoje czerwienią barwisz A bywamy o świcie do ostatniej krwi W pełnych szufladach serca rozliczeni z nocą. I przestałem dbać. O to czy się wysypiasz, Czy zabierasz ze sobą kanapki do pracy, Czy wieczorem składasz ubrania, do porządku. I jesteśmy o świcie do ostatniej krwi W pełnych szufladach serca rozliczeni z nocą.
beta_b Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Podoba mi się. Czytam bez refrenu, omiatam go wzrokiem. Widzę raz i wystarczy. Ale czy słusznie? Nie mam przekonania. Czy w biegu usta swoje czerwienią zabarwiasz.
Daria_Wiatr Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Bardzo inspirujące. Czytam już chyba 3 raz.
Grzegorz_Kochel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Refrenowi temu słówka jakiegoś brakuje, ale nie umiałem go znaleźć więc zostało tak. Dziękuję za miłe słowa. Grześ
M._Krzywak Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Też schylam się ku dobrej recenzji, jakaś dzisiaj inwazja ciekawych tekstów. To org? Pozdrawiam.
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Strasznie ładne i ładnie straszne. Zakochałam się.
Grzegorz_Kochel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 I Agnieszce i Krzywakowi bardzo dzięki Zdarzyło się kurze ziarno, miałem muzę ot co. Nic więcej.
Jolanta_S. Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wróciłam jeszcze raz - ja jestem szalona, podejrzewam, że autor też.
Rekomendowane odpowiedzi