a.z.i_xxx Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 To jest komentarz na temat moderatorów tej strony xxxxx
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 ahmukahmubahmuchachru a to komentarz moderacji na temat pańskiej twórczości
a.z.i_xxx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam Pana Krzywaka:) Krzywak to pędzel do malowanie, malowania powierzchni które są nie dostępne dla normalnych pędzli. Ten pędzel jest bardzo ważny wręcz prawdziwy malarz prawdziwy malarz musi go mieć KORWA nie cierpię krzywaków ciągle grzebja w smieciach szukaja tamdetnego pokrycia w miejscach nie dostępnych dla ludzkich uczuć.
M._Krzywak Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to czytam i jest mi trochę smutno. Kiedyś miałem potężnych opozycjonistów, co mobilizowało i podrywało do walki... A teraz takie byle co... a.z.i xxx - co to jest? Eee...
Sebek..._ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 :( żałosne swoją drogą, widzisz Henio robił to mniej więcej z klasą, przynajmniej jak spojrzymy na takich gimnazjalistów :), dopóki oczywiście nerwy mu nie puściły ;) Mówiąc szczerze brakuje mi go, barwnie i ciekawie było, wiem że może nie zawsze poprawnie politycznie ;) nie da się skrócić wyroku ;p ? pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 no i ni ma o czym pisać. pa
M._Krzywak Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z klasą? ty K...cioto j... p... krakowski..ch...kiedyś spotkam cię łysa k...jesteś zerem ...za tego bana:)...c... Nie ma mowy. Albo on albo ja.
Malarz_ Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Henio ma klasę bomby atomowej takiej brudnej. Te hmmuhumu bym wywalił tylko zawala miejsce i nic więcej.
Rekomendowane odpowiedzi