bazyl_prost Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 szacunki statystyczne i odczucia na temat wybieramy co jest snem a co liczbą
Hannah_K Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 marzenia liczby mam na co dzień sen czasami
bazyl_prost Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 czyżby życie mrówki? liczby cos znaczą ciesz się sny bywaja różne
bazyl_prost Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 jeśli są kompatybilne z rzeczywistoscią to gratuluje
Hannah_K Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dla mnie sny to odpoczynek. Radko je miewam. Rzadko śpię. Jestem tak bardzo rzeczywista, że od czasu do czasu muszę odpocząć.
bazyl_prost Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak orzeł i reszka, możliwosć istnienia dwóch opcji
A.StronoMka Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak orzeł i reszka, możliwosć istnienia dwóch opcji na które wypadnie, na te bęc?
beta_b Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 To ja nogę włożę między drzwi, otworzę. Po co ważyć liczby albo marzenia? Konkretne są tylko świadome doświadczenia i co z nimi robimy. Sens życiu przecież nadajemy sami.
bazyl_prost Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doświadzczenia , jakie masz takie życie, liczy sie jakość i norma
beta_b Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 [quote] doświadzczenia , jakie masz takie życie, liczy sie jakość i norma Świadome - to klucz_słowo. To ono nadaje jakość. W sumie co to za różnica, czy będę tu czy tam skoro nie wiem, co jest moje.
bazyl_prost Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 świadomość, to chyba zaliczenie do przeszłości w twoim sensie, można świadonmie cierpiec lub świadomie zadawac ból, i nie jest tu wszystko jedno
Hannah_K Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 świadomość wiedza jak nie zadawać bólu i nie cierpieć
beta_b Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oba choroby objawy
bazyl_prost Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oba choroby objawy to było o wojnie, a w normalnym życiu lepiej nie szukać sensacji
beta_b Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak w głowie wojna - to nie ma nic innego. to jedyna rzeczywistość. gdyby tak mi ktoś pokazał co jest prawdą a co piekłem w mojej głowie zamiast tkwić w emocjach dziecka w słońcu bym leżała sobie a tak umiejętności brak i odhaczyć się nie mogę i tak smęcę w tej piosence zamiast radość wziąć za ręce.
bazyl_prost Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 dusze poleglych w holokauscie zamieniły się w chmury, sytuacja patowa
Rekomendowane odpowiedzi