maria_bard Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 już któryś dzień szukasz koszuli w kratkę zapodzianej przed rokiem skarpetki trzech książek w twardych oprawkach z zakładkami jajecznicy na boczku przecieram lustro z pianki do golenia stare radio mamrocze tango retro farfocle z roztoczy tkwią pod łóżkiem skrzypią zawiasy idź wreszcie w cholerę
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 I to jest wiersz. Czemu gdy nam się wydaje ,że jest od niechcenia , jest tak wspaniale(?) Świetny tytuł. pozdr
maria_bard Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od czapy gadanie. Albo sens albo cisza. Ja też pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze dobre słowo od Ciebie:-). Lepiej późno... Ale na pewno masz rację. Pisze się bardziej gładko, kiedy "wchodzi" się w sytuacje i wk... Pozdrowienia. E.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Puenta mówi wszystko, to spadanie w trybie powolnym.! Lustro, przetarłabym.. pianką do golenia.. ;) sorry za bałaganienie. Pozdrawiam.
Marek_Petrykowski Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Czasem Łotr się zbuntuje i ma do tego święte prawo - pozdrawiam Elu
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 ....przewrotna Kobieta. Dlaczego raptem ma iść w cholerę...skoro w tekście nie ma poważnych przesłanek..? No chyba, że facet trafił na Kobietę Wyzwoloną..;-))) I dlatego się mnie podoba...;-)) agn.
maria_bard Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No coś Ty, Nato! Pianka nie jest do czyszczenia! Pianka zanieczyszcza lustra. Sama z siebie i z powodu właściciela też ;-))) Lubię bałagan, dzięki. E.
maria_bard Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bunt jest istotą narodzin rozmaitości i zmian. Szczególnie, kiedy inspiratorką jest Piękna Łotrzyca ;-))) Pozdrowienia, dire. E.
maria_bard Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, to jesteśmy w jednym klubie. Bardzo się cieszę! :-) Pozdrawiam serdecznie. Elka.
al_meriusz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 moim zdaniem 'idź w cholerę' rozwala niezły wiersz. bardziej podobałoby mi się zakończenie w rodzaju: niechbyś już nigdy nie zaskrzypiał zawiasami pozdrawiam
maria_bard Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Absolutne nie rozwala. Cały tekst starciłby na smaczku. Miało być jak w tytule:-) Pozdrowienie. E.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Dobry wiersz taki życiowy, odbieram go z humorem. Gdzie jest pasek? gdzie są szelki? szuka, zrzędzi i marudzi przy tym robi raban wielki, troski swoje w trunku studzi. Z serdecznym pozdrowieniem:)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No coś Ty, Nato! Pianka nie jest do czyszczenia! Pianka zanieczyszcza lustra. Sama z siebie i z powodu właściciela też ;-))) Lubię bałagan, dzięki. E. Ela, przy spadaniu w trybie powolnym, można i pianką do golenia przecierać lustro.. ;) Wiem, o czym piszesz, ale... jeśli "przecieram", pcha mi się pytanie, czym.? dlatego pianką... jeżeli "z pianki do golenia", wolałabym.. wycieram lustro.. tak mi się jakoś te czasowniki w glowie poukładały. Hej.!
Rekomendowane odpowiedzi