ROMAN_RIOWIL Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Park w ciemnościach bardziej pachnie szelestem liści szkoła wybucha po dzwonkach a stara piekarnia za rogiem reklamuje świeże pieczywo Nad tym wszystkim niewidoczny kurant ciągnie na południe celem jest bazar z gwarem na sprzedaż plus obiecana kość Jednak najpiękniejsze są noce do drugiej potęgi kiedy wymownie milkną ulice labiryntu z rasowym pyskiem na kolanach w pokoju wygłaskanym do końca Z wdzięcznością zaglądam w oczy ślepej miłości
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no, nareszcie dobry wiersz :), mogę iść spać :) pozdrawiam i do poczytania :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dobry, dobry, tylko zastanawia mnie utrata zgrabności słowa w tym momencie: "celem jest bazar z gwarem na sprzedaż plus obiecana kość" troszkę moja wyobraźnia nie wystarczyła na pojęcie tego zakrętu, za całą resztę celujący, zdrówko, jj
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Przewodnik i wcale nie po labiryncie, peel wie, czyje oczy są pełne ślepej miłości i jak do nich dotrzeć. Psiak - szczęsliwiec. Ogólnie, fajne. Mam jedną uwagę, wywalić słowo "stara", wg mnie wystarczy.. a piekarnia za rogiem.... Hej.
Rekomendowane odpowiedzi