Nata_Kruk Opublikowano 18 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2025 @Roma ... dziękuję Ci za zatrzymanie i refleksję, cieszę się, że na tak. @Wiesław J.K. ... dziękuję.
Nata_Kruk Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @Alicja_Wysocka... @Wiesław J.K.... @Roma.. dziękuję Wam. 1
Annna2 Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @Nata_Kruk Natka poruszająca Poezja
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @Nata_Kruk aż oczy przetarłem czytając niektóre komentarze, bo chyba ludzie czytali inny wiersz z przyjemnością go wchłonąłem i po komentarzach jeszcze raz dla mnie cymes!
Nata_Kruk Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @Annna2... Anno, bardzo dziękuję za.. poruszająca. @Robert Witold Gorzkowski... ja czasem także przecierałam oczy na niektóre komentarze, cóż, wola Czytelnika. Cieszy mnie, że Ty, z przyjemnością wchłonąłeś treść. Bardzo dziękuję za komentarz. Pozdrawiam Was.
Rekomendowane odpowiedzi