stehr Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 noc czarna intrygująca wciąga mnie chcę ją opanować okiełznać owładnąć czuję satysfakcję słyszę ją woła mnie potrzebuje mnie oszukuje mnie idealna cisza nigdy nie daje się sobą nasycić nagle odchodzi tracę ją na zawsze OLD: lubię patrzeć na noc gdy ją widzę czuję porządanie czarna intrygująca wciąga mnie noc zaklęta w czasie jest tajemnicza nigdy nie odkrywa swojego oblicza do końca słyszę ją woła mnie potrzebuje mnie oszukuje mnie idealna cisza gdy w nią wchodzę czuję satysfakcję błogość która nie pozwala być sobą przyjemność która odbiera zmysły nie mogę siedzieć bezczynnie robi ze mną co chce w niej nie jestem lepszy ani gorszy po prostu inny trochę się jej boję ale chcę ją opanować okiełznać owładnąć rozpala mnie nigdy nie daje się sobą nasycić nagle odchodzi nie jestem w stanie jej powstrzymać kolejny raz tracę ją i wiem że już nigdy jej nie spotkam
Jolanta_S. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 "idealna cisza gdy w nią wchodzę czuję satysfakcję błogość która nie pozwala być sobą przyjemność która odbiera zmysły" dla mnie to co powyżej :)
stehr Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mam wrażenie że przegadałem ten temat. Muszę dobrze przemyśleć ten utwór, bo motyw bardzo mi się podoba, a szkoda żeby się zmarnował. Dziękuję za komentarz.
Jolanta_S. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czarna intrygująca wciąga mnie zaklęta w czasie cisza gdy w nią wchodzę czuję satysfakcję błogość która nie pozwala być sobą przyjemność która odbiera zmysły ...... popracuj... warto z tego zrobić ciekawy erotyk :)
Baba_Izba Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że sam doszedłeś do tego wniosku, fakt: przegadane. Przy okazji: pożądanie, nie - porządanie. Z pozdrowieniami - baba
Rekomendowane odpowiedzi