WiJa Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jestem poetą wielkim - jak najbardziej tuszą a może i duszą - taki trochę dusza a trochę więcej dupa człowiek ale na szczęście nie o każdym takim można tak powiedzieć a nawet trzeba - jak mi się samemu (w końcu o sobie) należy
łysy taytańczyk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jak najbardziej, otwarcie i słusznie
Sebek..._ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 trochę dziwna forma, ale zabawny ;) na swój szyderczy sposób :))
krzywy olek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ufam gołębim przesądom; dupa, to dupa, ważne że ma jaja ;)))) pozdr
WiJa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Niech sobie każdy myśli co tylko chce, niech mu się od tego myślenia humor poprawia, niech każdemu myślicielowi (nawet jeżeli nie podług jego woli) dzieje się lepiej, czyli lżej na ciele i duszy. Tylko że mi się też należało, w końcu coś od siebie samego, a nie żeby tylko kadzić sobie i komuś. Inna i nie inna sprawa, że to co wolno samemu o sobie i to co wolno każdemu mądremu, tego nikomu nie wolno do przesady (chyba że każdemu głupiemu). Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 i niech na zdrowie tym wielkim WiJa - fajny:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 trochę to nieporadne, ale zabawne :) pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi