Kraft_ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 szukasz... dotykam po to bóg stworzył człowieka niepokorne emocje w ciszy chcianych słów grzech twoich ramion oczy pokryte kurzem otwierają sie od wewnątrz spełnienia i jeszcze coś o wiośnie laurki z niedokończonych rozmów podrzuć do ognia ciemną nocą kominek zapłonie na niebiesko spójrz na to niebo pod palcami migocą gwiazdy na twoich udach ślady wilgoci tylko ja wiem jak bardzo pragniesz bardziej lub mniej szepczesz tak cicho poznaję po owocach powoli aczkolwiek miarowo z przekory zależny od ciebie ogród oliwny w pogoni za oczami są takie cudownie natchnione nocą wyrażają potrzebę istnienia pod twoimi paznokciami moja skóra zaprzedana bez opamiętania księżycowy krajobraz płacze zza okna w zmysłowym zapisie tworzenia rodzisz gwiazdy inercja erotica nie istnieje łapię twój smak oddechem ust zaklętym w dłoni
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 'podrzucć' - czegoś tu brakuje? pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi