Alina_Służewska Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 mgła wyprzedza światło pędzi na oś lep przekraczając niedozwoloną prędkość myśli jest w za łeb w łeb nie daj Boże przed kalambur
adolf Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie za bardzo się zharmonizowałem z tekstem, ejszcze przeczytam i pomyślę :)
Alina_Służewska Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ...............ła:D ........................nie pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu trzeba zharmonizować się z :p(odpowiedź:)
Ewa_Krzywka Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "daj Boże przed" pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "daj Boże przed" pozdrawiam :) nic na siłę wszystko młotkiem pozdrawiam :))
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dałem przed i nic mi nie wyszło :) pozdrawiam i do poczytania :)
Alina_Służewska Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. człowiek===>prowokacja===>efekty pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi