M_arianne Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) A JAJO NADAJ, A JADANO JAJA? A soku z jaj z ukosa. Jasi palma sam lapis, aj. A jaja krasi, i sarka - jaja. Jaja koguta, a tu go kajaj. I kleik... nasi po pisanki Elki. A jajo nadaj... A jadano jaja? Jaja - kilo - kur w rukoli kajaj. Mewy to maj, a jaja motywem. I mina... zające lecą, ja za nimi. A ma jaja Nike? Rekina jaja ma? A jajko wkoło, i sioło, kwok jaja. Ma tu kosz jaj, a jaj z soku tam. a w domu koło, koło - kumo - dwa. Jaja ma strusie? I Surt sam, a jaj! No i lata bąk? Ja z czajką, batalion. O, ma malowane; Kena wola, mamo. Żuje jaja Kinder? Wredni - Kaja je już. Jada obywatel i filet, a wy - boa daj? I cel; koguta, kat, pikle i wielki ptak ; a tu go, kleci. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez _Mari_anna_ (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jaja złapał?
Ewa_Krzywka Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ajaj, w oko wy mi i my w oko, w jaja... ;)
ja_bolek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Co naklei w okna Anko Wielkanoc?
ja_bolek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A w domu koło, koło kumo, dwa. A w domu koła ma. Mało kumo! Dwa ...
ja_bolek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mewy to mewy. Żywe - motywem.
ja_bolek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ajaj, jem sód! Od ósmej jaja.
Rekomendowane odpowiedzi