Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Stary_Kredens No, rzeczywiście, lepiej nie patrzyć w górę. Chociaż w sumie wielu boi się spoglądać w dół, kiedy jest się już wysoko; ja również ale nie jest to strach przed upadkiem.
    • Janek Wiśniewski padł. A co z Tomkiem? Taki dramat pokolenia, z czasów jakby bezkrwawej wojny. Swoją drogą znałam kiedyś ewną Edzię, kumplowałam się z nią na koloniach letnich nad morzem :) Pan Seta czy szkoła tysiącdwieścielatka to bardzo dobre porównania.  Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Domysły Monika   W moim przypadku: spełniam obowiązki, mój rocznik - osiemdziesiąty, jestem po ogromnych przejściach i to nieudacznikom nie w smak, Moniko, zaraz ci powiem jak to wygląda w praktyce...   - A on ma mieszkanie, a ja nie mam - chcę mieć to samo co Łukasz!   A wojsko na to:   - Przecież Łukasz nic nie dostał za darmo, sam wywalczył! Pracował, pracował i pracował i zasłużył na lokal socjalny!   A co, Moniko, dużo wyżej cenię Wojsko od Policji i obie firmy mają wobec mnie respekt, proste i logiczne?   Łukasz Jasiński 
    • patrzę w dal dam coś więcej z siebie zanim skruszeją pomniki spojrzenia będą się mijały bezowocnie   podaruję uśmiech może nawet coś powiem zrobię dobrą minę   witryny sklepów niemo zapraszają do środka samochody malują obrazy abstrakcje jak ze snu bez wizji idę chodnikiem czas próbuje czarować biegnie szybszym rytmem nie gonię go czekam idąc spokojnie może dziś ...   11.2024 andrew  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...