Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 poumierałam nie na starość nie przez chorobę a poetę co słów żałował i wydzielał nie potrafiłam żyć na krechę jak zdenerwuję się pośmiertnie po czym ze skóry powyłażę to przyjdę cię postraszyć wierszem oderwę puenty ostrą krawędź jak przypasuję epitetem i jak do rymu coś ci powiem to albo zaczniesz zaraz pisać albo się znajdziesz ze mną w grobie ech ja sobie mogę palcem w bucie pogrozić albo zrobić kisiel a potem sterczeć jak ta głupia podglądać przyszedł czy nie przyszedł to bardzo straszne on się zlęknie i pewna jestem mogę przysiąc że wyrwie sobie włosy z głowy i zmyśli dla mnie wierszy z tysiąc 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 miast kiślu to ugotuj budyń i palcem w bucie też nie ruszaj znależć poetę co nie nudny nie lada wyczyn nawet sztuka jeden wywala bo ma humor przyczyny nie podając żadnej a drugi czyni wielki rumoor i nie odpuści - pisze ładnie ech a ja Ci powiem tak po cichu Ty daruj sobie tych poetów weż kawał puenty niech to licho słów ze dwa metry na paletę kilogram rymów dorzuć jeszcze radości troszkę tak dla fety i wypełniając pustą przestrzeń plik wierszy bardzo szybko sklecisz co zaś się tyczy tu poety z nim pół lub ćwierć paskudnej biedy on się przyplącze sam niestety nie zauważysz nawet kiedy:)) pozdrawiam Jacek
Bernadetta1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 no i tak to Alu z poetami bywa;)jakiś smutny nastrój wyczuwam Alu ...nostalgiczny pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a niech przybywa byle prędko bo nie mam z kim do rymu gadać sama do siebie listy piszę i sama na nie odpowiadam mam chyba cztery telefony i żaden badziew nie chce dzwonić co za ustrojstwo przezłośliwe więc z braku laku przyszedł pomysł wszak jesteś samowystarczalna maleńki szwindel tez mi dramat na s znów będzie dobrze zgadłeś już zbędna łaska mogę sama 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 no i tyle mi . wystarczy to o mnie przepraszam :( co mi tu panie puszczasz bąki aż w trzech pokojach znaczy postach jakby nie można w jednym miejscu się z własnym zdaniem na raz rozstać :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dnie kałamarza gęstnieje atrament. Trochę trudniej się nim pisze, ale uważam, że smutne wiersze mają duszę. Ale to tylko słowa, słowa które już nigdy nie staną się ciałem. Serdeczności :)
Leszek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dnie kałamarza gęstnieje atrament. Trochę trudniej się nim pisze, ale uważam, że smutne wiersze mają duszę. Ale to tylko słowa, słowa które już nigdy nie staną się ciałem. Serdeczności :) Alu świetnie napisany wiersz, lekko z polotem i pomysłem, a pointa miodzio. :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Liczę się z Twoim zdaniem, jeśli idzie o pisanie, dzięki :)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, umarłaś przez poetę? cieszy mnie to moja droga gdyż śmierć pewną ma zaletę po niej rodzisz się od nowa więc, nie przejmuj się tym Alu ja Ci będę pisać wiersze zapomnisz przy nich o żalu co wypełnia głupie serce ech Ty mnie pisać nauczyłaś muszę jakoś się odwdzięczyć chciałaś tysiąc moja miła? a dostaniesz pięć tysięcy! na końcu każdego wiersza tuz po puencie wstawie myślnik a za nim werset od serca- z dedykacją dla Alicji :) ps. Grozić palcem w bucie! hihhihihiiii i hi hii:)) Świetne!:)))) pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest w obietnicy krztyna prawdy ale nie o to przecież chodzi to zmyślaj duszku będę liczyć aż pięć tysięcy istny słodzik już robię miejsce na bukiety znaczy apetyt tudzież wazon a spróbuj mi średniówkę skrzywić lub pokrzyw nanieść które parzą ech tymczasem wstawiam dobre chęci bo dobre chęci to połowa niech będzie ściema byle ładna która kokardą da się związać dzięki :) 1
PaULA-nowa Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 E, z takiej śmierci przez poetę, to jeszcze i reanimować się da:) można znaleźć innego, co by natchnął życiem:) Trochę smutno, trochę z humorem, dla mnie fajnie. Pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz? Ale co to był za Poeta... Dzięki Uleńko :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 ech ech ech a to pech zrobił swąd i paszoł won :) pozdrawiam i do poczytania :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Ano Sylwestrze, do poczytania :)
Nata_Kruk Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Alicjo, myślę, że mogę szczerze... z I- szej, spodobał mi się pomysł straszenia wierszem... po "ech", do końca, bardzo na tak.. :) Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nato Odpozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi