Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 więc proszę zaczaruj mnie wierszem co urok posiada i treść dotyka problemów dzisiejszych i dla mnie przesłanie ma nieść klimatem od razu niech wzruszy sentencją przybije do drzwi bo ze mnie pojętny jest uczeń wiersz taki już dzisiaj daj mi zaś piękno języka podkreśli muzyczna rytmika i rym z metafor pokropi choć deszczyk i pióro obróci myśl w czyn lecz nie mów że świerzbi więc drapiesz że w głowie natręctwo i mus a morał dał dyla gdzieś za piec wiersz dobry mi napisz i już bezsensy wyrzucaj do kosza bluźnierstwa od razu na szmelc a żale w kąciku pozostaw uśmiechem mnie uracz jak Szelc tęsknoty wylewaj najszczersze mimozy z nostalgii mi znieś więc proszę zaczaruj mnie wierszem co urok posiada i treść przeniesiony z Z
Malarz_ Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 więc proszę zaczaruj mnie wierszem co urok posiada i treść Te dwa wersy najbardziej mi się podobają, są jakby esencją po co ,dla kogo i jak powinien powstawać wiersz. Bardzo ciekawy w przekazie:-)
makarios_ Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 zatem czaruję ciebie wierszem treściwy urok posiada i tyka problemów współczesnych przesłanie ma jak biesiada niechaj klimatem ciebie wzruszy pointą przygwoździ do drzwi podobno pojętny tyś uczeń ten wiersz niechaj w głowie twej brzmi piękną wypowiedź swą uwzniośli rytmiką rymem muzycznie wymowę pojmą też dorośli choć nastawieni buńczucznie zaświerzbił mnie wiersz twój więc drapię sprawił że czuję chętny mus morał w nim skryłem śpi i chrapie masz mieć ten wiersz dobrym i już bo przecież nie ma w nim bezsensu i bluźnierstw nie ma zupełnie żale w zakątkach są kredensu błogo kołysząc jak w czółnie myśli wylewam wszak wylewnie uczucia w kanwach strof niosę jak chciałeś piszę wiersze śpiewnie choć ze mnie pachole bose [color=blue]Uprzejmie informuję Czytelników, że z uwagi na nałożony na mnie i moją twórczość ban (w dn. 24.03.2013 r.), nie będę mógł się[/color] [color=red]nigdy[/color] [color=blue]wypowiedzieć pod tym utworem. Oto treść komunikatu pojawiającego się przy próbie zamieszczenia mojego utworu - jak widać moderator nie podał uzasadnienia, a właściwie to je usunął:[/color]Zostal nalozony ban na to konto. Ban wygasa za 99999997270 sekund. Wiadomosc od moderatora: http://www.poezja.org/wiersz,71,142028.html
Emanuel_Wójcik Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Oooo, sam przeniosłeś? (Przeczytałem dopiero na forum ocb) jeśli tak , to bardzo dobrze "dla mnie" Ale, dla laika który dopiero co się zalogował na tej stronie i będzie chciał szukać nauki w dziale Zet, to jest porażka! Anne Parę juz zniechęcili, Oxywia tez się ostatnio nie udziela...phiiiii pozrażka, normalnie porażka:(((((
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i masz racje to taki refren :) Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wiersz:)) piszesz pachole i że bose czarujesz rymem jak kokietka ja z innej opcji bardzo proszę uwielbiam kiedy ona lekka i owszsem musi być przyjemna nie lubię kiedy jest zbyt łatwa ciutek swawolna jeszcze rzewna i przypadkowo coś pogmatwa zwykle spokojna nie nerwowa czasem potrafi być narwana nie tuzinkowy czar i powab to jest poezja proszę pana pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz nauki będzie pobierał w tym dziale uszy do góry - będzie dobrze:) dzięki i pozdrawiam Jacek
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 a ja czarował nie będę bo żaden ze mnie czarodziej prędzej wymyślę kolędę i będę nucił ją co dzień czyli że zetka, to ciągle porażka? rewolucja nie wypaliła? pamiętam zaczątek tego wiersza pod wierszem Ali :) jest dobry :) pozdrawiam i do poczytania
Roklin Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Piękny wiersz, a przy tym podręcznik w pigułce. Dobre i praktyczne. Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tylko ten bełt nie zaszkodził to ok. pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ukrywam że Ala to moje natchnienie podchodzące pod pióro dzięki pozdrawiam Jacek ps jesli moderatorowi nie podoba się treść dobrze napisanego wiersza i wywala i jeszcze grożenie paluszkiem Z-tka nie jest na stałe uważajcie to o czym tu gadać. Sam wiesz że uważanie psuje przyjemność.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację informacja w pigułce dzięki pozdrawiam Jacek
Nata_Kruk Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Myślałam z początku, że mam deja vu'... ale już wiem, o co chodzi. Wpisałam się już pod wierszem, powtórzę tylko, że sam umiesz czarować słowem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi