Kraft_ Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 w tonacji dotyków mam dziś takie smaki że tylko powiedz że nie chcesz a oszukasz zmysły uciszona a te krople ale co? że kapią kap kap jak supeł zawiązany nocą lecz nie umiesz umierać się przyznać ładnie wyglądasz było nie było skrzydła nie krzyczą tylko cicho szeleszczą fruwając to nie sen ani mandarynkowy bełkot tylko burza korzystaj owocowe brzegi bo właśnie po tąd wypływają statki o trzeciej nad ranem poskromiona jak broszka w kolorze bursztynu oddaj to co chciałaś a co obiecane jest moje nie potrafisz
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 "Łał"! Co to ma być? Inni starają się przynajmniej jakoś "cóś" rymować ,a tu "mandarynkowy bełkot". Błędy!!! I coś czego jeszcze nie widziałem ,początek drugiej zwroty "karkołomny".
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 ale zakręcony erotyk :))) pozdrawiam :)
Ewa_Krzywka Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 super wiersz ! ;) Pozdrawiam :)
Kraft_ Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inni... się starają... ;) pozdr.
Kraft_ Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam...:)
Kraft_ Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 :))) dziekuje i również pozdrawiam serdecznie... ;)
Rekomendowane odpowiedzi