art ur Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 W intymności zatapiasz mnie kochanie palcami przeczesując nieznane połacie włosów milczysz mówiąc pocałunkami po ciele odnajdujesz mnie w sobie kochanie pierwiastkiem życia wymienionym falą brzeg ust zamykasz ściskając w czerwień namiętną uchem odnajdujesz dźwięki zaklęte bijesz sercem w równym rytmie dwóch ciał kochanie jest noc ty nie śpisz patrzysz mi w oczy a ja bezwstydnie ukazuję dotykiem ciała drogi kochanie co zrobisz? podążysz za nim? czy zostawisz mnie kochanie nim nowy świt wstanie? rozstanie z ramion twych kochanie…
Malarz_ Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Sam tytuł podpowiada dalsze wykonie i się nie myliłem.
Nata_Kruk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Za dużo "kochanie", nawet jeśli będzie to najbardziej ukochana kobieta. Całość za bardzo na tacy podana, można trochę skrócić, zawoalować... Puenta nie bardzo dla mnie. Pozdrawiam serdecznie.
Bernadetta1 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 nie dla mnie niestety...pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Trochę w kolizji z poezją, ale to z "przekochania" na pewno....
Rekomendowane odpowiedzi