Agnieszka_Gruszko Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 zamiast oczu mam malowane ptaki pióra wzorzyste drżą pod ciężarem łez podobno tak wygląda słońce gdy się na nie patrzy przez malowane ptaki gdy im ciężko odpływają machając skrzydłami zamiatając barwami zaśnieżoną przestrzeń
Wuren Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 I taka impresja bez komentarza? :D Mi aż pod powiekami zatańczyły barwne plamy, kalejdoskop skojarzeń ;) Pozdrawiam Wuren
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 takoż i inkowie patrzyli na inti MN
Konstancja safle Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Oczy-malowane ptaki.Świetny pomyśł i barwne,wyraziste wykonanie;) Poczułam reaktywację mojej wyobraźni.Podoba się bardzo.Aż chce się fruwać.Życzę udanych lotów;) Pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Wspaniale:) Strasznie przyjemny. Trzeba tylko strzepać łezki ze skrzydeł i leciec jak najwyżej:) Dziekuje i pozdrawiam:)
Rintrah Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 SIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSTRAAAAAAAAAAAAAAAA ! ! ! ! ! ! i Tyś się nie przyznała, że to Ty ? ? ? ? :D buź :D
Rekomendowane odpowiedzi