Stary_Kredens Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 łowiłam kątem oka jeszcze chciałam wierzyć jak w winy darowanie zanim zegar odmierzy jeszcze cieniem musnęło słońcem po polanie jutro chciało się zmierzyć z tym co już niechciane złudzenie bywa stratą gdy mianem prawdy odmierzysz kroki zawsze w nieznane tak trudno w nic wierzyć choćby nic tylko dane
Bernadetta1 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 kredensiku popraw błąd-niechciane razem;)a tak poza tym-ja bym ten motyw zegara odrzuciła...taki wyswiechtany mi się wydaje.To cieniem musnęło czy słońcem?;)
Stary_Kredens Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dzięki zauważyłam , że często odkąd piszę na klawiaturze sadzę błędy , a może to początek demencji... Zegar , no nie wiem a co w zamian? nie mam pomysłu , wiesz to jak przed egzekucją odmierza moment zegar słońce i cień na przemian Pozdrawiam Kredens
zbyszko Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Dla mnie - pięknie o nadziei. Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki , a ta jak wiadomo umiera ostatnia , jakie to wzruszające , mówię bez cienia ironii , nie wstydzę się takich uczuć , przeciwnie w nie właśnie chcę wierzyć Pozdrawiam Kredens
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 nie wiem, czy o jedno 'w' nie za wiele w 'jak w w winy darowanie'. poza tym podoba mi się. pozdrawiam i do poczytania :)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 fajne kredensiku:) JA też się nie wstydze uczuć, (co nie oznacza, że jestem BEZWSTYDNIKIEM, no może troszeczkę jestem:) zgrabnie napisane. pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jasne jedno "w" dzięki Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również pozdrawiam Kredens
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również pozdrawiam Kredens Ładny wiersz, bardzo mi się podoba! Ostatnią zwrotkę tak sobie czytam: złudzenie bywa stratą gdy mianem prawdy odmierzysz trudne kroki w nieznane lecz tak trudno w nic wierzyć choćby nic tylko dane Serdeczności - baba
Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również pozdrawiam Kredens Ładny wiersz, bardzo mi się podoba! Ostatnią zwrotkę tak sobie czytam: złudzenie bywa stratą gdy mianem prawdy odmierzysz trudne kroki w nieznane lecz tak trudno w nic wierzyć choćby nic tylko dane Serdeczności - baba Dzięki Babo Izo poprawiłam koncóweczkę bo Twoja lepsza Pozdrawiam kredens
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 W pierwszym wersie, podmieniałbym "końcem oka", na kątem oka. Powtórka "jeszcze", może jedno ciachnąć.? Ostatnie dwa wersy fajne, ale.. dla mnie, bez "lecz". Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki poprawiałam Pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi