Alina_Służewska Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 w podskokach pędzi pogotowie ija ija ija toruje drogę kogut już bada cierpiących szybka diagnoza - zawał mózgu co zrobić trzaśnięcie drzwi zniknął ambulans w powietrzu pozostało coś dla niektórych nic
aluna Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Alinko , dla mnie! Jak ulał! To na tyle! Dobre! Ja
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Ija, ale kawałek! Dobry, podoba mi się w formie i treści. Mała uwaga: "mózgu co robić" Z zachwytem, pozdrawiam :)
Roklin Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Wybacz, ale nie tym razem... :( Poza tym, cierpiących to chyba bada lekarz, nie pogotowie i nie kogut... A puenty to już kompletnie nie rozumiem (chyba, że jest tak jasna, ale wtedy - nie przekonuje). Niestety. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 kurcze, a mi się podoba :) i to podskakujące pogotowie, i badający kogut, i to coś/nic na końcu czegoś :))) dobre :) pozdrawiam i do poczytania :)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 to " ija ija ija " bardzo fajne, nawet rzośmieszyło, choć w rzeczywistości z tym dźwiękiem nei jest mi do śmiechu. pozdrawiam serdecznie.
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu super że pasuje - bierz w całości :) dzięki pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odnośnie uwagi - "mózgu co robić" napisałam "co zrobić"- po pierwsze - czuję do tego sformułowania sentyment :) po drugie "co robić" - wówczas gdy zupełnie nie wiem co robić a "co zrobić" - tu mam opcję - zastanawiam się tylko nad tym co wybrać by trafnie zadziałać :) (to tak dla wyjaśnienia:) jest mi miło że wiersz się spodobał dziękuję pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywa i tak co zrobić - dalej pędzi w podskokach pogotowie dzięki za wgląd pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, przez ten wpis jestem w siódmym niebie :) dziękuję pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem - "ija ija ija" w rzeczywistości wzbudza w nas niepokój ale dobrze wiemy jak ważną rolę w życiu człowieka pełni pogotowie dzięki za dobre słowo o wierszu pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Samo zakończenie zostawia myśl.. to "coś" dla jednych, dla niketórych "nic", ale zapis wersów, "w podskokach pędzi pogotowie" "ija ija ija toruje drogę" "kogut... już bada cierpiących" "zawał mózgu co robić"... nie przypadło mi. Pozdrawiam Alino.
Alina_Służewska Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK - mamy gusta i guściki podziękować? dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi