Jack.M Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 krwistoczerwony klon zbielał jednostronnie śniegowa zamieć
Królowa Kleopatra Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 to po wczorajszej zadymce?.........:)
Leszek_Dentman Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Jakby nieco naciągane... Klony cchyba już nie są czerwone?
Jack.M Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Leszku naciągnąłem lekko, ale u mnie jeszcze ma liście , schowany w takim odludnym zakątku starego parku. Ale zmienimy pierwszy wers.
Leszek_Dentman Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nie, nie. Zostaw! Ja zrozumiałem, ze haiku jest przepuszczonym przez pryzmat odczuć obarazem rzeczywistości. Wydało mi się ze u ciebie tej rzeczywistości brakło. Ale skoro to widziałeś, to odszczekuję, co napisałem uprzednio. 03.05 się
Lucyferia Piekielna Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Staje się pan moim haikowym guru :) poważnie :)
Królowa Kleopatra Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Zdecydowanie na początku bardziej mi się podobało! Chyba, że ktoś nie spaceruje alejkami parku o tej porze roku. Wtedy nie wie, że są jeszcze klony z resztkami pięknych czewono-brunatnych liści. :)
Jacek_P. Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Przywróć klonowi czerwone liście. Koniecznie! Ja.
Leszek_Dentman Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Niepotrzebnie namieszałem (choć odszczekałem). Pierwsza wersja była zdecydowanie lepsza, taka malarska ,romantyczna. Przywróć koniecznie. Przepraszam, że moje uwagi popsuły Twoje haiku. Już nie będę.
Rekomendowane odpowiedzi