Alina_Służewska Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 nie bądź głupi na bok sentymenty jeśli chcesz być... bądź twardziel maczo zły nie mazgaj albo mięczak na co komu wrażliwość delikatność dobro z tym zginiesz jak Antka buty na przystanku to wszystko wybierasz ty
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Masz rację autorko , choć ironią przepełniony , pełny prawdy o NAS! Dziś nie w cenie:"...na co komu wrażliwość delikatność dobro,,," Serdecznie! Hania
Alina_Służewska Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 taki mały podszept ale nie jest chyba zły - pozwala wybierać :) pozdrawiam
Servus Suus Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Proponowałbym usunąć wielokropek skoro w reszcie wiersza nie ma innych znaków interpunkcyjnych oraz skończyłbym na "to wszystko." "Ty wybierasz" zdaje mi się tutaj zbyteczne i bez niego treść jest zrozumiała. Pozdrawiam
Rosa Anna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Popieram zdanie Servusa Suusa
Alina_Służewska Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Servus Suus Rosa Anna podszept wówczas pozostawia ślad gdy ma wyrazisty kontur i wnętrze w połączeniu to jego moc sens dziękuję za słowo pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie bądź głupi chcesz być bądź twardziel maczo po co komu . . . . . . . . . . . . . . za "na", wstawiłam, po wrażliwość delikatność zginiesz jak buty na przystanku Alino, bez urazy, dla mnie, to zostawiam. Pozdrawiam.
Alina_Służewska Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i miło mi i rozumiem bo ja i każdy z czytających ma bądź może mieć własną wizję dzięki za wgląd pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 byłem, czytałem :) pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam :)
Roklin Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Brzmi jak przemyślenia kogoś, kto nie dojrzał do poważnych relacji z mężczyznami, a w dodatku - wybrzmiewał w umyśle peelki. Ten ktoś odkrył, że świat bywa zły i gorzko się rozczarował, ideały straciły swą moc. Trzy ostatnie wersy niepotrzebne, a pierwszy? Mówienie komuś "nie bądź głupi" jest bezcelowe. Mądremu tego nie trzeba, głupi się obrazi. Pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm... nawet nie myślałam że ten podszept może aż tak mącić w głowie :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi