Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Heretyk, czy jak?;)
Ja wiem...poniekąd może troche tak, choć w moim środowisku te przekonania są czymś jak najbardziej naturalnym:)
Wiesz, Emku, jak to się mówi, co kraj, to obyczaj:-)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Natuskaa    Tak, chciałem ładną pogodę - i dostałem.    Dziękuję za życzenie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Leszczym No to się cieszę, fajny kumpel jesteś :)
    • @any woll W moim przekonaniu one takie nie są, są ciemniejsze po prostu nie tam takie światło i biel, ale to nie jest czerń, mrok, depresja - to raczej taki styl na moje rozeznanie... a jak jest to w sumie Autorki wprost trzeba by było zapytać :)) Ale i ona - i to jest wśród autorów ciekawe - sama może tego nie wiedzieć :))
    • wargi gorejące smakują metalem wargi - metalem, wargi - metalem oczy się skrzą jak gwiazdozbiorów harem gwiazdozbiorów harem, gwiazdozbiorów harem język się plącze, potyka i błądzi potyka i błądzi, potyka i błądzi jesteś mi dzisiaj szarlatańskim darem   szarlatańskim darem, szarlatańskim darem   jesteś mi dzisiaj sitowie i mięta sitowie i mięta, sitowie i mięta utkany mi z marzeń snutych przez dziewczęta snutych przez dziewczęta, snutych przez dziewczęta niech splecie nas dzisiaj siateczka jedwabna siateczka jedwabna, siateczka jedwabna letnia, przejrzysta, cienka i namiętna   i złączy nas w jedną zapomnianą marę
    • @MIROSŁAW C. Bardzo ładnie układasz poezję, muszę Ci powiedzieć. Twoje wiersze są bardzo elegancko skrojone...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...