LadyC Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 zdarzają się rzeczy tak nagłe jak olśnienia choć przychodzą nie w czasie za późno dowiadujemy się przepowiedni wróżby poznaje się po spełnieniu to jak głową w mur dziś wiem jutro sobie nie przypomnę chcę wierzyć że cokolwiek jest zmieni się pokryje kurzem kurze łapki będą odstraszać od lustra odchodząc nadal nie wiem
Michał Nikobarczyk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 niektórzy wierzą że śmierć jest częścią życia
LadyC Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 myślę, że nie jest to bezpodstawne wierzenie
WiJa Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ale właśnie, cały urok jest w tym, że tego nie można wiedzieć. A przynajmniej olśnienia nie można przewidzieć, nawet jeśli można go być pewnym. Pozdrawiam świątecznie
LadyC Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również serdecznie, świątecznie Z podzięką za słowa, mądre
Alina_Służewska Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 tak to jedno czego nie można wiedzieć ale może jesteśmy w stanie się z tym oswoić by łatwiej przyjąć pozdrawiam w świątecznym nastroju :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja tam patrzę na Henrietkę bez okularów, pzdr.
LadyC Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tekst wysilony, nabzdyczony ćwierćpatosem i przeidealizowany pseudodydaktyką Nie wykazałeś wszakże ani pseudodydaktyki (ba dydaktyki nawet!) w tym wierszu, nie mam pojęcia co to ćwierćpatos, więc nie mogę się odnieść do tego zarzutu, wysilony? hmm ... tutaj rozumiem, że tak to odebrałeś jako czytelnik więc nie mogę w żadnym wypadku z tym dyskutować. Ale ... jak tam sobie życzysz Wesołych Świąt :)
LadyC Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam również - świątecznie :)
LadyC Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) miło mi, że jednak w Twojej opinii nie jest zły pozdrawiam (bez upokorzeń) :))
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Tekst całkiem niezły, ale angielsko-polski słowotwór w tytule mnie nie przekonuje. Wesołych Świąt!
LadyC Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż ... może po prostu Wesołych ;)
Stary_Kredens Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Myślisz tak jak ja ale piszesz lepiej, bez kokieterii żadnej Pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi