Jan_Wodnik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 czarno biała gwiazdka na czarnym niebie punkt czarna choinka i białe bombki puch śniegu ho-sanna (chiński kulig ? mroźne sasanki?) mikołaju czarny mikołaju widzę jak lecisz wśród białych zasp a prezent jest czarny i czarny karp biały obrus i biały Pan bielutki Pan na białym śniegu w smoliście czarnym sianku biało czarno widzę i jestem czarny jak pusty talerz i biała rozpacz co czeka na darmo
aluna Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Janku , pięknie naszkicowałeś węglem , Wigilijny obraz! Tylko puenta zasmuca?? Wszystkiego najlepszego w Święta Bożego Narodzenia ! Hania
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 dobry wiersz. mówiąc szczerze, myślałem, że doprowadzi mnie do rysunku profesora Wiktora Zina :), ale i tak nie jestem rozczarowany :). pozdrawiam przedświątecznie :) do poczytania :)
Jan_Wodnik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkiego najlepszego! Dziękuję i pozdrawiam. Puenta dla jasności mogłaby być taka czarno widzę i jestem czarny jak pusty talerz i biała rozpacz za drzwiami co czeka na darmo Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Jan_Wodnik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach legendarny profesor doktor Wiktor (traktor) Zin!!! Pamiętam. Znakomicie trzeba przyznać szkicował, choć wówczas dla mnie był przezabawny. Dziękuję za komentarz - pozdrawiam przedświątecznie.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Janie, ten bardzo mi się podoba.! i tyle. Życzę zdrowia w Nowym Roku i bardziej kolorowych widoków.! Pozdrawiam.
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Szanse na kolorowe widoki są małe ogólnie rzecz biorąc -chyba że dokonamy autohipnozy! Dziękuję za wpis i ocenę wiersza.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi