bazyl_prost Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 negujesz naszą relację milczysz malarz miesza błękit z dozą czerwieni nic tylko błękit paryski żal dla dojrzałych kolejna krosta na mojej czy twojej twarzy?
Zdzisław Antolski Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 ale masz oglądalność, chłopie, pozazdrościć!
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bazyli. niefortunny początek (plagiat??), radzę zmienić. Za bardzo się kojarzy! "Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, Nic nas z sobą nie łączyło Prócz wiosennych marzeń zdradnych; " - Adam Asnyk Serdecznie pozdrawiam - baba
bazyl_prost Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale zawijasy wyszły, ja w stronę pozytywizmu, a pan Asnyk górskie przygody, trzecia matryca perinatalna
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale zawijasy wyszły, ja w stronę pozytywizmu, a pan Asnyk górskie przygody, trzecia matryca perinatalna Lubię zawijasy, teraz w porządku. Pana Asnyka również. Napisał m. in. piękne według mnie liryki.
bazyl_prost Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem że marzy sie tobie kariera muzy ale to nie o tobie, nie podwalam sie do mężatek, opamiętaj się radze serdecznie, i nie jestem Krzysiu lunatyczko
bazyl_prost Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem że marzy sie tobie kariera muzy ale to nie o tobie, nie podwalam sie do mężatek, opamiętaj się radze serdecznie, i nie jestem Krzysiu lunatyczko
Rekomendowane odpowiedzi