Klopotka566 cień Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Wiedziałam, że kiedyś Przyjdzie mi wyprać brudy I uregulować rachunki Z życiem, Które średnio mnie Oszczędza, Może bardziej niż urzędy Po których się szwendam Jak głupia Od okienka Do okienka Trafiając na ciętych urzędników Zazwyczaj urzędniczki Stare, grube Bardziej opieszałe od Moich młodych nóg, A na dodatek wredne Paskudnie...
Dawid_Piełot Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ciekawie napisane ;d Rozumiem, że chodzi w wierszu o przykładowe zilustrowanie trudności jakie napotykamy na codzień?? pozdrawiam serdecznie ;) uśmiechy śle;d
Klopotka566 cień Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tak chodzi o cedzienne trudności w urzędach:)) Pozdrawiam Dawidzie M.:)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oooo dawno tu nie byłem..Ładnie Madziu, najbardziej podoba mi się końcówka Stare, grube Bardziej opieszałe od Moich młodych nóg, A na dodatek wredne Paskudnie...:D Widzę ,że przynajmniej Ty się nieopierdzielasz..hihiii pozdrawiam:)
Klopotka566 cień Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ściskam Cię :)*...
Rekomendowane odpowiedzi