teresa943 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja opinia z opinią Alicji, to dla mnie balsam na "niepewność" :) Dziękuję Kingo z całego serca i pozdrawiam serdecznie :))) Krysia ps mam podobnych wierszy więcej na forum ale ... pewnie umknęły uwadze; a to jakbyś chciała poczytać: http://www.poezja.org/wiersz,1,91359.html
Emanuel_Wójcik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 No no no kochana!!!! Teraz po leciutkim liftingu, wygląda to cudnie;) Super że dałaś na koniec tą zwrotkę; "i nie wiem czy jutro będzie lepszą okazją by pisać więc łowię obecne szczęście błyskiem empatii na dzisiaj" Dodaje do ulubionych;)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Leciutko i płynnie. Jeśli dziś złapałaś wenę i ta Cię poprowadziła, to faktycznie trzeba umieć ją wykorzystać. Pozdrawiam Lilka
Nata_Kruk Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Rzadko goszczą u Ciebie rymowane, ten powyżej jest naprawdę dobrze poskładany. Czuję jego "głebię"... "sedno jesiennej przynęty pasją czerwieni się we mnie"... no niechby, jeszcze więcej takich. Pozdrawiam... :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pijmy dziś. Podoba mi się. Jak zawsze. Pozdrawiam
retilka_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Krystyno - trochę to trwało, odważyłam się! Wiesz,że nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale Twój wiersz mnie uspokaja, wycisza,wyobrażnia zaś rysuje przepiękne obrazy. Urzeka ciepłem. Mocno trzymam kciuki, wiesz za co!
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emanuelu, dziękuję pięknie!!! Serdecznie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilu, ten wiersz zrodził się w sierpniu, ale dopiero (po maleńkim liftingu) teraz go wkleiłam. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę "tego" mam, Nato, ale rzadko wklejam...bardziej pociągają mnie trudne ludzkie sprawy a o nich najlepiej pisze się białym. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pijmy dziś. Podoba mi się. Jak zawsze. Pozdrawiam Bo...najlepsze jest dzisiaj! Dziękuję, Mirku i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Retilko, dobrze i tak trzymaj! Na początku zawsze trudno. Cieszę się, że mój wiersz wnosi uspokojenie - taki był jego cel. Dziękuję za komentarz i oczywiście za kciuki :-) Cieplutko pozdrawiam :))) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi