Judyt Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Może jest, choć wydaje się że go nie ma, że pusto wokół że jakby wskazówka goniła drugą a rozwiązania wciąż niegotowe światło mniej widoczne na drodze cienie zakrywają prześwity w liściach ich strukturach nakładają się na siebie potem spadają te ciche cmentarze wiedzą jak to będzie mapy skośne ścieżki parkowych alei dłużą się niczym powietrze nieogarnione, słyszę jak niewidomy swoją białą laskę, dotykiem bo dane mi było, czytam progi serc bo dane mi było, być
aluna Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 "w " takiej rzeczywistości postawił nas Bóg ! "... te ciche cmentarze wiedzą jak to będzie mapy skośne ścieżki parkowych alei dłużą się niczym powietrze nieogarnione, słyszę jak niewidomy swoją białą laskę, dotykiem bo dane mi było, czytam progi serc bo dane mi było, być " W tym właśnie Judytko cała Twoja mądrość pisania! I za to właśnie cenię Twoje pisanie! Serdecznie! Hania
Judyt Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm...nie bardzo ją sama widzę, ale jeśli coś w tym jest to się cieszę w swojej chmurności Haniu. Przez około godziny mnie nie było byłam pomyśleć, J. odwzajemniam serdeczności
innocenty_prędki Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 murzyn z białą laską dotykiem czyta progi felg ;P
Judyt Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mowy o murzynie nie było, ale jak humor Panu dopisuje to dobrze, J.
Baba_Izba Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Podoba mi się Twój wiersz Judyt, jest w nim urokliwy niepokój, zmuszający do chwili zadumy, zastanowienia się nad sensem bytu. Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dziękuję Izo, miło Cię gościć u siebie choć chwilkę. Refleksja Twoja cenna J.
Adrian_Poraj Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Ładny, nastrojowy wiersz. pozdr.
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Adrianie (:J.
Rekomendowane odpowiedzi