Danny Scream Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Pierwszy raz w Warszawie Budzi mnie 11 listopada Rykiem syren policyjnych Budzi niedzielne Krakowskie Przedmieście Nawet flagi samotnie wiszące Nie mają dla kogo łopotać. Nie dogadały się z wiatrem, Który zniechęcony Po prostu został dzisiaj w domu. Może i lepiej, że nie zobaczy Czerwonych beretów z pałkami u boku Srebrno niebieskich kawalkad I tych ze słuchawkami w czarnych busach A potem tych zbuntowanych Co wszystkich jebią.
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 za szybko, za byle jak, chociaż temat poruszony został uchwycony. trochę razi mnie wiatr, który został w domu. poza tym wydaje mi się, że w takich przypadkach nie ma przypadków. pozdrawiam i do poczytania :)
Zdzisław Antolski Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Dobrze napisane. Bez zbędnych udziwnień. Mam nadzieję, że będą następne wiersze :)
Danny Scream Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Faktycznie, może za szybko chciałem dać upust swoim odczuciom. Na półce mam coraz więcej poezji, więc może i z bazgraniem będzie coraz lepiej :D
Rekomendowane odpowiedzi