Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tak, jesienią i ja chętnie wracam do swoich kątów. Miło, że wpadłaś do mojego "domku", Alicjo, dziękuję. Pozdrawiam także... :)
teresa943 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 uwielbiam taką domową atmosferę! zostawiam podobaśkę z sympatią :))) Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 No tak, jak nie lubić domowego ciepła... Krysia, dziękuję za podobanie. Pozdrawiam... :)
Oxyvia Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Chciałabym mieć taki dom z przypieckiem, ogród z ogniskiem i widok z horyzontem. :) Ładny wiersz, taki spokojny i ciepły.
Nata_Kruk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Myślę, że każdy tęskni do takiego domu. Oxyvio, wdzięczna jestem za Twoją wizytę, dziękuję za miłe słówko. Pozdrawiam... :)
Marek_Tomaszkiewicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pamiętam taki przypiecek z domu mojej babci żeliwne drzwiczki pięknie zdobione.Jesienne długie wieczory. Bardzo cieplutko i nastrojowo w wierszu. Moc serdeczności Natko posyłam Marek
Rekomendowane odpowiedzi