Ja_Adela Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 czytasz mi bajki drobne złote nitki w plecionce z deszczowym wieczorem a bicie twojego serca jak maleńki zegarek uwieszone łańcuszkiem na mojej szyi
Andrzej Zbigniew Kubiak Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgrabna miniaturka, Adelo. Pozdrawiam :)
Kaliope_X. Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 nie sposób oprzeć się ciepłemu nastrojowi tej miniaturki. płynie z niej spokój, uśmiech spod przymkniętych powiek, cisza wtórująca biciu serca... zwyczajnym sobie nastrojem beztroski. bardzo urokliwie napisane. :) pozdrawiam serdecznie, K.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Ciepły i miły wiersz. Ma prawo się podobać, no i rzeczywiście się podoba.Pozdrawiam Lilka
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Rzeczywiście ładne :)
Ja_Adela Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 dziękuję wszystkim za dobre słowo. Jakoś cieplej mi na duszy :)
innocenty_prędki Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 drobne złote nitki maleńki zegarek łańcuszek; po nitce do kłębka ... urocza błyskotka :D ;poz.
Ja_Adela Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Innocenty, uroczo dziękuję :)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Też nasunęło mi się.. fajna błyskotka.. tylko jakoś odruchowo czytam.. uwieszony, odnosząc ten czasownik, do zegarka. Te dwa "wyciągnięte" wersy, tak trochę psują formę. Pozdrawiam... :)
Ja_Adela Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Dziękuję Ci Nato za radę. Przemyślę... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi