LadyC Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 kiedy wracam do siebie kroję pajdy oddzielam miękkość od skórki przywieram raz do jednej to do drugiej strony nie przełknę brzmień nim same wejdą rozmieszkają się we mnie ponasycają głód *J. Harasymowicz
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 kobieta która pomyśli zanim coś powie to bezcenny skarb - głód rozniecany słowami lub słowami sycony jest zaiste proweniencji duchowej; ciekawe ile trzeba przeżyć by dojść do takiego wiersza? - piękny! J.S
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Faktycznie można przy tobie "zgłodnieć":) Mówię o umiejętności "żonglowania" słowem. pozdr
Tali Maciej Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 ponasyciłem podniebiennie przegryzują wiersz((-: pozdr
WiJa Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Wiersz, którego inspiracją, co najmniej przyczynkiem było wyjście ze siebie. Pozdrawiam
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm ... dziękuję Jacku za komentarz. Pozwól że nie odpowiem na pytanie wprost Powiem tylko, że co nas nie zabija - wzmacnia ;) Pozdrawiam
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żebym tak stale potrafiła ...ech. Pozdrawiam głodnego
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z ;)
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdro Poprzegryzany
Myxomatosis Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Chyba wolę go czytać prościej: kiedy wracam do siebie kroję pajdy oddzielam miękkość od skórki przywieram raz do jednej to do drugiej strony nie przełknę brzmień nim same nie wejdą zamieszkają we mnie nasycą głód Tak czy inaczej ucieszył mnie pierwszy wers "kiedy wracam do siebie". Takie powroty lubię, szacun za to dla autorki :)
LadyC Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy, że ucieszył. Ja stale jestem raz tu raz tam - uciekam, to wracam :) Pozdr
Myxomatosis Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, chyba jak każdy z nas tzn. prostuję - dobrze by było żeby każdy z nas poruszał się po takim wahadle. Niektórzy nigdy nie wracają do siebie, co niestety jest przeraźliwie smutne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Po kilku czytankach polubiłem ten wierszyk. Pzdr.
LadyC Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Stefanie - jest Pan niezwykłym czytelnikiem! Bo żeby czytać kilkakrotnie coś co nie do końca przemawia ... jestem zaskoczona. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi