Agata_Rak Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 przychodzisz gdy dzień wita się z nocą z bukietem marcinków niebieskich jak twoje oczy i myślami ubranymi w miłe słowa pod parasolem utkanym z mgły masz krople wody na twarzy lśniące jak diamenty i ciepły uśmiech witam cię tuż za progiem pod rozłożystym sumakiem o płonących czerwienią liściach a nasze złączone dłonie omotane nitką babiego lata szukają siebie nawzajem
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Oczywiście daj Boże autorce ,podmiotowi i ..td takiego szczęścia. Dla mnie za dużo "różu" ,bajkowości ,"idealności" ,lukru. Ale jeśli wydarzyło się naprawdę , to kto by nie chciał:)))))))))) A tak całkiem na temat :od takiego "stosu" upiększających zabiegów można się poparzyć. pozdr
bazyl_prost Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 tak z pająków to bym zrezygnował chociaz babie lato lepsze niż [kleszcze]
Removius R Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Jest słodko ale tęgie umysły i słodycz zniosą gdy treść calkiem dobra. Przyjemne to "Spotkanie" :)
Alina_Służewska Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 uważam że to sympatyczny tekst ładnie napisany pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Agato , ubrałaś uczucia w jesienny koloryt , aż zapachniało liśćmi płonących czerwienią , a nić babiego lata skojarzyła mi z Ariadną! Pozdrawiam! Ja
andrzej_barycz Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Dozwolone do lat 13 ;)
Gość Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Miły tekścik dla oka i bujania w obłokach.
Rekomendowane odpowiedzi